Bulletin

Interesse in het Bulletin?

2024 – 03
De nummers verschijnen driemaandelijks : januari, april, juli, oktober. Het “bulletin” wordt voortaan een “elektronisch bulletin”! Op de algemene vergadering van 11 februari 2024 werd na mededeling van de ingekomen suggesties en in overleg met de aanwezigen het voortbestaan van het bulletin besproken. Er werd beslist dat ons “bulletin” niet meer gedrukt en verstuurd wordt maar elektronisch op het open gedeelte van de website zal gepubliceerd worden, samen met alle vorige bulletins. Ook zo werkt Buldo vzw mee om milieubewust de papierberg te verminderen. De commissie “communicatie” stelde ook voor om naar de toekomst:
  • maandelijks een elektronische “folder” uit te geven met zeer ACTUELE en CORRECTE informatie (nakende studiedagen, geleide trainingen, wedstrijden, vergaderingen…).
Op termijn zou die folder via mail op zeer ruime (ook extern) basis worden verspreid.
  • de “Nieuwsbrief” te behouden op de beveiligde pagina waarbij onze leden via de mailbox geïnformeerd worden van het “onderwerp”.
ALGEMENE INFO: Gudrun Van Durme Publiciteit & sponsoring Kerkstraat, 44 8930  Menen tel: +32 497 70 61 98 bu************************@bu***.be Uw reclame in het Bulletin Hebt u met de dansschool en of -club een leuke wedstrijd, feestje, verrassingsreis, bbq of iets anders meegemaakt en wilt u dit laten weten, schrijf dan een leuk verslag en stuur het ons op. Of bent u als danspaar of dansgroep ergens gaan dansen, laat het ons weten.