Geleide trainingen (Bel-aL)

Geleide trainingen

Zoals reeds eerder meegedeeld wil BULDO / Bel-aL de kwaliteit van haar dansparen helpen verbeteren. Daarom organiseren wij in beide disciplines regelmatig “geleide trainingssessies” voor onze Bel-aL paren, gegeven door gerenomeerde buitenlandse trainers. Deze sessies behandelen de ‘basic danstechniek’. Er worden geen choreo’s gegeven. Ze nemen dus niet de plaats in van de eigen dansleraar/trainer van de dansparen maar willen er een aanvulling van zijn.

Voor wie toegankelijk?

Uitsluitend voor paren die (cumulatief):

  • Reeds dansen in de Bel-aL competitie
  • Voor een club/school van een erkend BULDO-dansleraar

Tijdens de sessies zijn geen andere paren toegelaten tot het lokaal waar deze plaatsvinden. 

Buldo-professionals die deze paren trainen en in naam van de eigen club, lid van fdsf vzw, inschrijven kunnen op deze trainingsessies aanwezig zijn indien hun school/club aangesloten is bij FDSF vzw. Hun aanwezigheid is louter passief, m.a.w. de vloer niet betreden, geen foto- of filmopnames maken en geen vragen stellen.

Inschrijvingen dienen, ten laatste 3 dagen op voorhand, te gebeuren op volgend email-adres: bel-al.wedstrijdsecretariaat@buldo.be

  • Bij voorkeur door de erkende Buldo-dansleraar
  • Door het paar zelf, mits vermelding van hun Buldo-dansleraar (enkel indien de Buldo-dansleraar deze inschrijving niet kan/wil doen).

Kostprijs: 25€ per paar en per sessie (ballroom of latin)